::::: català :: castellano :: english :::::

Pàgina en construcció
Disculpeu les mancances
Recomanem:
Firefox a 1024 o superior

Difusió a la finca

Per tal de trobar veïns i veïnes amb qui compartir la connexió, serà necessari que facis difusió de la proposta a la finca on vols la connexió.

Disposem de volants que pots fer arribar a cada bústia o pis, i també un cartell que pots penjar als baixos de la teva comunitat. Els pots venir a buscar a l'Infoespai, plaça del sol 19-20 baixos, la nostra seu. Aquests cartells i octavetes (volants), les pots acompanyar d'un text més personal, en que expliqueu al veïnat quines són les vostres intencions.

Igualment et recomanem el contacte personal amb aquelles persones que pensis que poden estar interessades com a via més propicia per trobar adhesions.

Si a la teva finca són freqüents les reunions de veïns aquest pot ser un molt bon espai per presentar la proposta. I si surten dubtes tècnics o diversos sobre el projecte, sempre pots comptar amb el nostre suport, fins i tot si cal, podem venir-ho a explicar en una reunió, o aclarir-ho a l'administrador de finques o presidència de la comunitat.

Si teniu textos que heu fet servir, ens ho podeu enviar com a model a info@xsf-coop.net. Així els penjarem en aquest apartat per a que estiguin disponibles.

També estem pendents de penjar com a document adjunt, 'fliers' o cartells, per tal que els pogueu baixar i imprimir si preferiu aquesta via.