::::: català :: castellano :: english :::::

Pàgina en construcció
Disculpeu les mancances
Recomanem:
Firefox a 1024 o superior

LA XARXA

Des que es va iniciar el passat mes de maig de 2005, el desplegament i l'extensió dintre de Barcelona de la xarxa sense fils cooperativa es realitza de manera escalonada.

La cobertura actual de la xsf-coop agafa Gràcia, Ciutat Vella, Eixample esquerra (entre hospital clínic i pg de gràcia), Eixample Dret, Sagrada Família, El clot, i zones del Carmel i d'Horta

, properament esperem extendre la xarxa a més barris

Com us detallem en el subapartat de funcionament de la xarxa, l'extensió es realitza de dues maneres: 1er: en forma d'arbre de manera que quan és viable, pel cost econòmic que representa i tenint en compte els preinscrits que hi hagi, podem posar un primer node troncal al barri que farà de distribuïdor a la zona. 2on a través de cobertura directa des d'un supernode com és ara ja el de la muntanya del Carmel, qui tingui visió d'allà des d'una distància no excessiva si podrà connectar directament.

Consulteu el subapartat com connectar-se per saber quins passos concrets podeu fer per incorporar-vos a la xarxa segons el vostre cas.

A més a més, des de Maig del 2006, hem posat en marxa un nou supernode al Carmel, que ens permet oferir connexió a qualsevol lloc de Barcelona que vegi aquesta ubicació, amb un cost d'equips només 100 € superior al d'una instal·lació convencional, si hi esteu interessats/des ja ho sabeu!

I en el cas concret de municipis de l'àrea metropolitana, pot ser que hi hagi possibilitat de connexió també, segons la ubicació i si hi contribuïu organitzant-vos, també, en la vostra població. Si hi teniu interès consulteu-nos també aquesta possibilitat.