::::: català :: castellano :: english :::::

Pàgina en construcció
Disculpeu les mancances
Recomanem:
Firefox a 1024 o superior

Autoocupació

A la xsf-coop la participació no remunerada conviu amb l'autoocupació i tasques retribuïdes.

Per poder atendre a les sol·licituds per a realitzar instal·lacions que arriben i per poder garantir una bona qualitat del servei a les persones que el financen amb les seves quotes, hem trobat necessària la participació professional d'unes poques persones que disposen de la motivació, el compromís i els coneixements tècnics necessaris.

Parlem d'autoocupació perquè no es tracta de persones assalariades de la cooperativa, sinó de persones que inverteixen temps i diners en el projecte, perquè se'l creuen i perquè volen guanyar-se el seu propi lloc de treball a la cooperativa, abans de ser-ne socis treballadors.

Participem així de desenvolupar alternatives a l'economia convencional activitat que és compartida amb moltes entitats de l'economia solidària. Per això participem de la xarxa d'economia solidària.

En els subapartats teniu una descripció de les tasques que a la xsf-coop realitzen les persones treballadores. Veureu que algunes d'elles són activitats intermitents, tal com les instal·lacions o el servei tècnic a domicili; per tant si sabeu realitzar-les potser us pot interessar a algú de vosaltres per completar els vostres ingressos participant d'un projecte que us motivi.

Gestió de la cooperativa

Instal.lació

Servei tècnic a domicili

Instal·lacions
Aquesta pàgina encara no està feta, torneu-ho a provar en unes setmanes