::::: català :: castellano :: english :::::

Pàgina en construcció
Disculpeu les mancances
Recomanem:
Firefox a 1024 o superior

Participació activa

Si vols col·laborar amb la xarxa, més enllà de només usar-la, pots fer-ho de moltes maneres:

  -Pots participar dels nostres debats i decisions venint a les assemblees, que tenen caràcter mensual
  - Pots encarregar-te de fer-ne difusió, tot repartint díptics, penjant cartells o encarregar-te de presentacions a comunitats i col·lectius interessats.
  - Pots col·laborar, també, participant en un grup de proves de cobertura en el teu barri, per confirmar si les comunitats que es preinscriuen tenen connectivitat.
  - Si tens coneixements tècnics de xarxes sense fils o estàs motivat i amb ganes d'aprendre en aquest camp, pots participar del grup tècnic, que facilita l'ús i millora de la xarxa.
  - Si ja ets part de la xarxa pots contribuir-hi afegint i compartint continguts, com són pàgines web, programes lliures, fotografies, vídeos, música....
  - Coneix les eines d'intercomunicació entre els qui participen de la xarxa sensefils per connectar!

Assemblees de la xsfcoop

Difusió

Proves de cobertura

Tasques tècniques

Compartir coneixements

Eines de comunicació i treball

Jornades XSF a Can Masdeu

Eines de comunicació

Per rebre informació de la xsf-coop i poder participar-hi quotidianament disposem d'unes eines de comunicació que per facilitar-te participar i fer seguiment de la xsf-coop en la mesura de les teves possibilitats.

En els subapartats següents us presentem les llistes de correu i el wiki; alhora us comuniquem que estem treballant en la postaen marxa de la intranet que permetrà tenir una intercomunicació més rica entre els participants i usuaris de la xarxa. Quan estigui funcionant ja se us informarà des de la pàgina principal.