::::: català :: castellano :: english :::::

Pàgina en construcció
Disculpeu les mancances
Recomanem:
Firefox a 1024 o superior

Cooperativa d'usuari*s d'Internet

Com que la mateixa infraestructura que necessitem per crear la xarxa pot donar connexió a Internet, oferim a les persones i entitats que ho desitgin donar-se de baixa del seu proveïdor i contractar la connexió amb la xsf-coop.

D'aquesta manera promovem el consum ètic d'Internet i alhora en financem l'alternativa.

A través de les quotes pel servei d'Internet es financen els costos mensuals d'infraestructura i d'ample de banda, el servei de manteniment de la xarxa, la compra i instal·lació dels punts d'accés principals, com també els llocs de treball que siguin necessaris per a la gestió diària del projecte.

Una connexió per comunitat

Quotes mensuals

Instal.lació i costos inicials

Serveis complementaris

Per ampliar informació

Instal·lació i costos inicials

Per tal de posar en marxa la connexió, disposem d'un servei d'instal·lació que s'encarregarà d'anar a col·locar el punt d'accés al terrat i de fer la resta de la instal·lació en el termini més breu possible, un cop s'hagi confirmat l'alta. Abans d'això, sempre haurem passat a valorar el cost per tal de donar un preu el més ajustat possible.

El preu de la instal·lació comunitària és variable (entre uns 150-230€) tot i que com a valor genèric podem parlar de 180€ part comuna i 20-30€ la connexió de cada domicili.

Les despeses d'instal·lació dins de casa vostra dependran del nombre d'ordinadors que vulgueu connectar i de la tecnologia que vulgueu fer servir. Us podem assessorar al respecte si ho desitgeu.

Per aquelles persones que no puguin assumir de cop el cost total de la instal·lació hem posat en marxa, amb el suport de la banca ètica, Triodos Bankun sistema de finançament, per poder pagar aquest cost en un termini màxim de 6 mesos.

Consulteu-nos-ho si és el vostre cas.