::::: català :: castellano :: english :::::

Pàgina en construcció
Disculpeu les mancances
Recomanem:
Firefox a 1024 o superior

Cooperativa d'usuari*s d'Internet

Com que la mateixa infraestructura que necessitem per crear la xarxa pot donar connexió a Internet, oferim a les persones i entitats que ho desitgin donar-se de baixa del seu proveïdor i contractar la connexió amb la xsf-coop.

D'aquesta manera promovem el consum ètic d'Internet i alhora en financem l'alternativa.

A través de les quotes pel servei d'Internet es financen els costos mensuals d'infraestructura i d'ample de banda, el servei de manteniment de la xarxa, la compra i instal·lació dels punts d'accés principals, com també els llocs de treball que siguin necessaris per a la gestió diària del projecte.

Una connexió per comunitat

Quotes mensuals

Instal.lació i costos inicials

Serveis complementaris

Per ampliar informació

Una connexió per cada comunitat de veïns i veïnes

A diferència de totes les empreses transnacionals que venen l'accés a Internet de forma individual, des de la xsf-coop promovem que la connexió es comparteixi entre els veïns i veïnes d'un mateix edifici. Aquesta forma de funcionar, a més de crear sentiment de comunitat, rebaixa els costos individuals de la connexió i augmenta l'aprofitament de l'ample de banda que es contracti.

Així, a l'usuari final li pot sortir molt més barat del que pagaria a una companyia convencional si es coordina amb els seus veïns; això és perquè la unitat bàsica de contractació és la finca i no el pis particular; de manera que també promovem la cooperació veïnal.